tiistai 26. maaliskuuta 2019

Päivä Fazerilassa 25.3.


Vietimme maanantain 25.3. Fazerilassa Juurru Suomeen – projektin porukalla. Oppilailla oli tehtävänään kirjoittaa kolmen minuutin myyntipuhe 2 - 3 hengen ryhmissä jostakin Fazerin tuotteesta.

Päivämme alkoi kello 9.00 Fazerin vierailukeskuksessa. Käsittelimme aluksi yhdessä myyntipuheiden teoriaa, millaisia ne ovat ja miten ne rakentuvat. Muodostimme ryhmät ja saimme tehtävänannon. Kullekin ryhmälle annettiin 60 minuuttia aikaa suorittaa tehtävä, jonka jälkeen ruokailimme kello 11 - 12.

Ruokailun jälkeen kävimme kierroksella Fazerin vierailukeskuksessa. Vierailussa esiteltiin Fazeria yrityksenä, Fazerin tuotteita sekä Fazerin syntyä. Kierroksen lopussa saimme maistella Fazerin makeisia, tutustua raaka-aineisiin ja vierailla Fazer-shopissa. Tämän jälkeen tiimit esittelivät myyntipuheet.

Haastattelin kahta Juurru Suomeen -projektin oppilasta, Liannea ja Tesfitiä, myyntipuheiden tekemisestä ja pitämisestä, sekä Fazer-päivästä yleisesti.

Liannen päivä sujui hyvin. Esittelyn tekemisessä ei olut ongelmia muuten kuin hieman kielen kanssa, mutta yleisesti kaikki meni hyvin ja tuotteesta tuli tiedot hyvin selville. Päivän vaikein osa oli esiintyminen, se jännitti ensin, mutta meni kuitenkin hyvin. Parhaat osat päivässä olivat hyvä fiilis töitä tehdessä, hyvä ruoka ja hyvät esitykset. Päivän aikana Lianne oppi paljon, hän piti ryhmätöistä, mutta olisi kuitenkin toivonut, että esiteltäviä tuotteita olisi saanut maistaa.

Tesfit esitteli Mignon-munaa. Tesfitin mielestä tehtävä oli kiva ja sen tekemisessä ei ollut ongelmia. Esiintyminen oli yleisesti helppoa, aluksi jännitti vähän, mutta loppua kohden tuntui helpommalta. Tesfitin lempiasia vierailucenterissä oli aulassa oleva sisäpuutarha.                                                                                                                                                                                  
Teksti: Elina Koskelo
Kuvat: Taru Toivonen        

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti