keskiviikko 15. toukokuuta 2019

Yritysvieralu Fazerilassa 25.3.


Olimme vierailulla Fazerilassa. Ensiksi meille kerrottiin päivän ohjelma ja sen jälkeen aloimme tehdä ensimmäistä tehtävää.

Ensimmäisenä tehtävänä oli valita jokin Fazerin tuote ja esitellä se opettajille ja muille oppilaille. Valitsin ryhmäni kanssa Fazerin likööri täytteiset konvehdit, koska itse tykkään niiden mausta ja erilaisuudesta. Teimme esitelmän ryhmässä, jossa oli minä Patrick, Niki ja Henri. Ryhmämme toimi hyvin yhteen ja saimme hyvän esitelmän aikaan.

Kun olimme esittäneet esitelmät, menimme syömään. Ruokana oli lihapullia ja paistettuja perunoita, ruoka oli maukasta ja sen jälkeen oli hyvä mennä jatkamaan opettajien kuuntelua.
Kun olimme kuunnelleet opettajien palautteet päivästä. menimme Fazer-kierrokselle, jossa kuuntelimme historiaa ja katsoimme esittelyvideon. Näin myös miten erilaiset eksoottiset sademetsän kasvit kasvavat kasvihuoneessa.

Kierroksella saimme myös maistella makeisia ja kierroksen jälkeen menimme Fazerin kauppaan ostamaan makeisia ja Fazerin erilaisia tuotteita, joita osaa ei vielä myydä kaupoissa.

Aaro

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti