Juurru Suomeen -ryhmällä oli viime kuussa Get together -iltapäivä Haagan kampuksella. Ohjelmassa
oli periteiseen suomalaiseen ruokaan tutustuminen.
Alussa tutustuimme Suomen periteisen ruokiin. Meidän opettajamme Birgitta Nelimarkka esitteli ruokia ja sen jälkeen jakaannuimme kahteen ryhmään. Yksi ryhmä teki karjalanpiirakka ja korvapuusteja ja toinen ryhmä teki suomalaista sienikeittoa ja mustikkakukkoa.
Oli
kiva päivä silloin ryhmän kanssa tekemässä ruokia. Kun yksi ryhmä valmisti
ruokia, he aloittivat heti järjestämään pöytiä, joten kaikki istuivat yhdessä.
Toinen ryhmä aloitti tekemään heidän ruokiansa. Oli hauska ja ihana päivä kaikilla
yhdessä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti